Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Drept Societar

Știm să ne adaptăm rapid la schimbările continue ce apar in materia dreptului societar, oferind o abordare flexibilă și eficientă.

Suntem într-o perioadă în care ideea de a deveni antreprenor este încurajată și îmbrațișată de tot mai multe persoane. Astfel, tot mai mulți angajați aleg să pornescă pe un drum nou, fiind atrași de ideea de flexibilitate a programului și de a fi propriul șef. În acest sens, suntem alături de clienții noștri chiar de la înființarea propriei companii  și îi ghidăm să aleagă o formă de organizare. Astfel, nu ne oprim doar la aplicarea și respectarea prevederilor legale cu privire la autorizarea și functionarea unei persoane juridice, ci oferim și idei de business, consiliem clienții în momentele de cumpănă ce se ivesc în activitatea lor.

Totodată, asistăm clienții în negocierea și redactarea contractelor între profesioniști, constituirea garanțiilor și încheierea tranzacțiilor.