Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Alexandra Cabuz

ATTORNEY AT LAW

Alexandra Cabuz

  • Attorney at Law
  • Email: alexandra.pestritu@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0761 132 362

Alexandra a intrat în contact cu lumea juridică încă din liceu datorită profesiei fratelui ei, luând astfel decizia de a urma aceeași carieră, și anume aceea de avocat.

Astfel, Alexandra a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității București, iar în anul 2012 a fost admisă în Baroul București. Ea s-a alăturat echipei Iordache și Asociații în anul 2013, furnizând clienților societății atât servicii de consultanță juridică, cât și asistență și reprezentare juridică.

Deși aria de expertiză a acesteia din cadrul societății cuprinde și litigii de natură civilă și comercială, Alexandra se simte mai apropiată de latura „umanistă a dreptului”, axându-se pe litigiile aferente dreptului muncii și familiei, unde contactul cu clientul, înțelegerea perspectivei acestuia și empatia sunt elementare.

Aspecte reprezentative