Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Andrada Pascu

ATTORNEY AT LAW

Andrada Pascu

  • Attorney at Law
  • Email: andrada.pascu@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0723 797 288

Pasiunea ei pentru drept a fost descoperită în momentul în care a vizionat piesa de teatru “Doisprezece oameni furioși” și a înteles că vocea unei singure persoane care caută dreptate are puterea de a schimba viitorul altora.

Dezideratul ei de a face bine, dorința de a-i ajuta pe ceilalți și capacitatea de a găsi soluții la orice problemă au determinat-o să urmeze o carieră în domeniul juridic.

În anul 2014 a absolvit Facultatea de Drept Babeș-Bolyai și are o diplomă de master în drept penal de la Universitatea București – Facultatea de Drept.

În prezent urmează un program de doctorat în științe penale în cadrul aceleiași universități.

Andrada este considerată ,,micul Sherlock Holmes” al biroului nostru datorită capacității sale de a investiga și de a rezolva orice fel de problemă juridică într-un timp scurt.

Andrada s-a alăturat echipei noastre în anul 2018, an în care a devenit și membru al Baroului București.

Domeniile sale de practică includ: dreptul public, dreptul comercial și proprietate intelectuală.