Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Gabriela Ciafalon

ATTORNEY AT LAW

Gabriela Ciafalon

  • Attorney at Law
  • Email: gabriela.ciafalon@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0741 970 123

Gabriela s-a alăturat echipei în anul 2014, diversificându-și în mod constant aria de practică. De-a lungul timpului, a considerat că fiecare provocare trebuie privită ca o lecție, încercând să găsească soluții pentru a face un pas înainte.

Gabriela a dobândit o bogată experiență, cu trecerea timpului, ca rezultat al activei sale participări în cele mai importante și cele mai diverse proiecte în cadrul cărora societatea a oferit consultanță clienților săi.

Cel mai bun sfat pe care îl poate împărtăși: caută din nou atunci când crezi că ai epuizat toate resursele de informații, dar de această dată încearcă să privești din altă perspectiva. Nu există certitudine, doar interpretarea fiecăruia. Mereu poate exista ceva ce nu ai luat inițial în considerare, aspect ce îți poate schimba total modul de abordare.

Gabriela a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și este membru al Baroului București. “Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poți să vezi foarte departe.” Constantin Brâncuși

Aspecte reprezentative