Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Madalina Voica

ATTORNEY AT LAW

Madalina Voica

  • Attorney at Law
  • Email: madalina.voica@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0763 649 993

Mădălina este specializată în litigii comerciale și oferă consultanță juridică atât pentru societăți, cât și pentru persoane fizice, în arii variate de drept, precum: drepturi reale, comercial, achiziții publice, drept administrativ.

Este un avocat extravert, care adoră să gasescă rapid soluții simple și clare. În litigii, iubește să pledeze și să pregătească strategia câștigătoare.

A absolvit Facultatea de Drept și masterul de Dreptul Afacerilor, ambele din Universitatea București.

Crede că pasiunea, motivația și încrederea în ablitățile propriii sunt elemente interdependente și esențiale să poți avea o carieră care să te împlinească. Toate trei pot fi educate și dezvoltate, având urmarea unor rezultate frumoase și de succes în cazurile clienților.

Activități reprezentative