Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Peter Oostveen

MEDIATOR

Peter Oostveen

  • Mediator
  • Email: peter.oostveen@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0723 263 036

După o carieră medicală intensă și extinsă, care a inclus asistență medicală în timpul revoluției române din decembrie 1989, domnul R. Peter Oostveen s-a concentrat asupra infrastructurii spitalului și logisticii sale și a implementării construcției.

Din 1991 lucrează în România ca proiectant, consultant și proprietar al unei firme de construcții.

Datorită experienței locale acumulate, începând cu 1994, el a încheiat o varietate de proiecte majore, care în unele cazuri au fost finanțate parțial prin contribuții financiare externe și care au implicat o multitudine de abilități precum logistica, monitorizarea financiară și managementul site-ului.

Aceasta a evoluat în numeroase execuții ale proiectelor de case și în dezvoltarea conceptului și designului interior și a executării monumentului arhitectural „Palatul Telefoanelor”.

Contribuția sa esențială la redeschiderea Muzeului Național de Artă al României și a Colecției Muzeului de Artă a fost recunoscută printr-o decorație acordată de președintele României.

Peter este membru cu drepturi depline al A.D.R. Geneva – mediator și formator în mediere.

Peter iubește sa se implice 100% in proiectele pe care le deruleaza, iubeste oamenii si crede că putem fi întotdeauna mai buni. Mottoul sau este: fiecare zi este o creație nouă.