Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Ramona Dumitraşcu

ATTORNEY AT LAW

Ramona Dumitraşcu

  • Attorney at Law
  • Email:
  • Telefon: (+4) 0731 334 579

Ramona este specializată în consultanță și litigii civile, comerciale, in domeniul dreptului bancar, al proprietății intelectuale si in materia insolventei. Ramona oferă consultanta in domeniul GDPR, abordând latura organizatorică, legală si de a IT a clienților persoane juridice. De asemenea, este agent autorizat Registrul National de Publicitate Mobiliara al operatorului Uniuni Naționale a Barourilor din Romania.

Are o experiență vasta in rezolvarea alternativa a litigiilor, fiind mediator autorizat si membru al Alternative Dispute Resolution Geneva
Ramona are un master in dreptul afacerilor si un doctorat in proprietate intelectuală, fiind specializată în protecția drepturilor de autor pentru programe de calculator.

Crede în cuvintele “ Fii bun, fa bine cu bucurie”.

Pasiunile ei sunt proiectele noi in domenii diverse si urmărește cu devotament, perseveranță, si creativitate finalizarea acestora.

Ramona trăiește profesia ca un mod de viată: exuberant, ingenios, cu bucurie, în căutarea celor mai satisfăcătoare alternative pentru clienții săi.

Activități profesionale relevante