Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Silvia Dumitrache-Babalâc

ATTORNEY AT LAW

Silvia Dumitrache-Babalâc

  • Attorney at Law
  • Email: silvia.dumitrache@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0722 229 597

Silvia a aspirat dintotdeauna la exercitarea profesiei de avocat, sperând să continue tradiția familiei și având o dorință puternică de a înlătura nedreptățile și inegalitățile care există în societate. Chiar dacă acest lucru ar putea părea idealist, ea crede că Martin Luther King Jr. avea dreptate: „O injustiție comisă undeva este o amenințare pentru justiția din întreaga lume”.

Ea a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2015 și a obținut o diplomă de masterat în Drept privat la aceeași universitate. A devenit membră a Baroului București în 2018 și s-a alăturat echipei noastre juridice în același an.

Silvia este specializată în drept civil și comercial, însă a participat și în cauze penale. Printre altele, a asistat clienții în negocieri atât cu părți private, cât și cu autoritățile publice, a înființat recent o societate comercială cu răspundere limitată a unui client care operează cu criptomonede și este unul dintre avocații litiganți într-un proces de malpraxis.

Empatia și abilitatea ei de adaptare ajută la înțelegerea fiecăreia dintre problemele juridice ale clienților noștri și găsirea celor mai bune soluții pentru rezolvarea acestor probleme.

Vorbește fluent limba engleză.