Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Arhive: <span>Arii de practică</span>

Single Practice Area

Contencios Administrativ

Suntem alături de client încă din etapa prealabilă adresării instanței, prin analizarea actelor, consultanță cu privire la căile prin care pot fi atacate actele autorităților publice locale și centrale și ulterior, în etapa contencioasă.
Citeste mai mult

Asigurări

Domeniul asigurărilor este în strânsă relație și cu reglementările din dreptul penal, în situații ce privesc, spre exemplu, accidentele rutiere soldate cu vătămări corporale.
Citeste mai mult

Drept penal

Baza activității noastre este reprezentată de criminalitate economică și dreptul penal al afacerilor, atacând infracțiuni ca evaziunea fiscală și spălarea de bani, fraudele economice, infracțiunile informatice și cele privind comerțul electronic, infracțiuni privind proprietatea intelectuală.
Citeste mai mult

Drept Financiar-Fiscal

Fiind conectați, în mod constant, la actualizările legislative și găsind soluții inedite, clienții noștri se pot mândri că au alături un partener care le veghează activitatea și îi sfătuiește în ceea ce privește partea financiar-fiscală a activității sale.
Citeste mai mult

Proprietate intelectuală

Echipa noastră a acumulat, pe parcursul colaborărilor, o experiență vastă în probleme legate de implementarea rețelelor de franciză, înregistrarea mărcilor, asocierea unor parteneri în vederea oferirii unui pachet de franciză complet și structurat pentru dezvoltarea antreprenorilor cu dorință de afirmare pe piața afacerilor din România.
Citeste mai mult

Drept civil

Putem afirma, fără îndoială, că în cei aproape 15 ani de experiență în domeniul juridic, ne-am confruntat cu probleme din toate ramurile dreptului civil, de aceea, echipa noastră de avocați este pregătită să vă asiste și să vă reprezinte atât în fata instanțelor de judecată, cât și în fața altor instituții publice.
Citeste mai mult
malpraxis

Malpraxis

În toate domeniile malpraxisului liberal, fie că este medical, legal sau de alt tip, asigurăm și activități de mediere și negociere care conduc întotdeauna la cele mai bune soluții pentru toate părțile.
Citeste mai mult

Dreptul construcțiilor

Avocații parteneri din cadrul Iordache și Asociații au asistat în decursul anilor mari firme de construcții, fiind alături de acestea în litigii și arbitraje importante, dar și în dezvoltarea de noi strategii și negocierea de proiecte importante.
Citeste mai mult

Arbitraj

Arbitrajul a fost conceput pentru a răspunde nevoilor mediului de afaceri modern. Rolul său este ofere părților soluții juste, cu evitarea unor proceduri îndelungate și costisitoare.
Citeste mai mult