Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Dacă pe planul judecății interne, Statul eșuează în respectarea și apărarea drepturilor și a libertăților protejate de Convenție, Curtea Europeană a Drepturilor Omului -CEDO- poate constata încălcarea Convenției, poate acorda satisfacție echitabilă victimei, putându-se obține chiar repunerea în situație anterioară, inclusiv prin revizuirea cauzei pe plan intern.

Suntem specializați în pregătirea și susținerea cauzelor în fața Curții Europene a Drepturilor Omului find alături de client de la debutul procesului în plan intern și ulterior, pe plan european. Analizăm oportunitatea formulării plângerilor și a valorificării drepturilor fundamentale în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Avocații noștri oferă sprijin în întocmirea actelor și a documentelor necesare pe tot parcursul procedurii cât și la punerea în executare a hotărârilor pronunțate de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului.