Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Proprietate intelectuală

Una dintre cele mai frecvente întrebări adresate din partea clienților noștri se referă la drepturile și protecția acestora în ceea ce privește proprietatea intelectuală.

Echipa noastră a dezvoltat, pe parcursul colaborărilor, cunoștințe în problemele legate de implementarea rețelelor de franciză, înregistrarea mărcilor, asocierea unor parteneri în vederea oferirii unui pachet de franciză complet și structurat pentru dezvoltarea antreprenorilor cu dorință de afirmare pe piața afacerilor din România.

În acest sens, ne informăm clienții cum își pot proteja produsele și creațiile lor, prin asigurarea anteriorității și publicității acestora, împiedicând folosirea abuzivă de către terțe persoane.

Verificăm, în mod constant, orice solicitare de înregistrare a unei mărci, care cuprinde elemente de similaritate, pentru a formula, în termenul legal, cereri de opoziție privind admiterea înregistrării mărcii.

De asemenea, ne consiliem clienții să își protejeze orice operă, creație, prin parcurgerea procedurii în fața Oficiului Român pentru Drepturile de Autor pentru înregistrarea în Registrul Naţional de Opere.