Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Malpraxis

Într-un domeniu extrem de delicat în care tehnologia medicală continuă să avanseze într-un ritm accelerat, iar descoperirile din anii trecuţi au deschis drumul către noi progrese medicale, cum ar fi pancreasul artificial pentru diabetici sau un microcip 3D care poate identifica markeri cancerigeni dintr-o singură picătură de sânge, este evident că a apărut necesitatea evaluării activității unui profesionist și sprijinirea victimei unei erori medicale, abuz sau neîndeplinirea unei obligații în cadrul serviciului medical.

Astfel, având în vedere că medicina (generală și stomatologică) și farmacologia sunt domenii în continuă schimbare, iar soluțiile oferite de medici nu reprezintă garanții pentru rezolvarea problemelor medicale, procesele de acest fel sunt mai răspândite ca oricând.

Pentru aceste motive, suntem alături atât de medicii care au fost chemați în judecata din motive neimputabile lor, cât si alături de pacienții față de care s-a săvârșit o eroare în exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic, printr-o consiliere profesionistă pentru repararea prejudiciului material și moral.

Avocații din cadrul societății noastre asigură asistența juridică și reprezentarea în fața organelor de urmărire penală sau în fața instanțelor de judecată.

În toate domeniile malpraxisului liberal, fie că este medical, legal sau de alt tip, asigurăm și activități de mediere și negociere care conduc întotdeauna la cele mai bune soluții pentru toate părțile.