Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Drept Financiar-Fiscal

Modificările continue din legislația financiar-fiscală fac ca acest domeniu de drept să reprezinte o permanentă provocare, mai ales având în vedere lipsa de predictibilitate a evoluției legislative.

Fiind conectați, în mod constant, la actualizările legislative și găsind soluții inedite, clienții noștri se pot mândri că au alături un partener care le veghează activitatea și îi sfătuiește în ceea ce privește partea financiar-fiscală a activității sale.

Pornind de la ideea că orice persoană care nu are cunoștințe temeinice de drept și contabilitate poate ignora cu usurință unele prevederi, ceea ce poate avea implicații multiple, noi suntem alături de clienții noștri și le recomandăm să adopte, încă din faza incipientă a activității lor, o conduită preventivă, care să îi ajute în dezvoltarea unei activități economice profitabile.

În ceea ce privește respectarea prevederilor legislative, balanța se poate înclina în defavoarea contribuabilului, aducând implicații penale, punând sub semnul întrebării întreaga activitate economică, și, de aceea, clienții noștri ne solicită asistență atât în operațiuni financiare complexe, cât și în activitatea curentă.