Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Drept civil

Putem afirma, fără îndoială, că în cei aproape 15 ani de experiență în domeniul juridic, ne-am confruntat cu probleme din toate ramurile dreptului civil, de aceea, echipa noastră de avocați este pregătită să vă asiste și să vă reprezinte atât în fata instanțelor de judecată, cât și în fața altor instituții publice.

Știm cât de importantă este familia pentru clienții noștri. Echipa noastră a înțeles să răspundă într-un mod dinamic sensibilului domeniu al dreptului familiei, oferind astfel asistenta juridică și reprezentare în acțiunile de divorț, consultanță cu privire la modalitățile prevăzute de lege pentru exercitarea autorității părintești și cu privire la locuința minorului după divorț, stabilirea pensiei de întreținere, atât în dreptul intern, cât și în dreptul transfrontalier.

De asemenea, aria noastră de competență în domeniul dreptului civil constă, printre altele, în consultanță, asistență și reprezentare juridică în cazul revendicărilor imobiliare, dobândirea proprietății prin uzucapiune, partaj succesoral și ieșire din indiviziune, obținere despăgubiri, protejarea posesiei, acțiuni în pretenții, apărarea dreptului de proprietate și alte drepturi, recuperări de creanțe, dar și asistența și reprezentarea juridică în faza de executare silită. Totodată, ne implicăm cu succes în negocierea, modificarea și redactarea contractelor civile, atât pentru clienții noștri persoane fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Un domeniu extrem de sensibil este cel al contractelor de asigurare, astfel că se impune consiliere și informare a clienților-asigurați cu privire la drepturilor lor, atât înainte de încheierea convențiilor, dar și după intervenirea riscului asigurat.