Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Arii de practică

CEDO

Suntem specializați în pregătirea și susținerea cauzelor în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.
Single Practice Area

Contencios Administrativ

Suntem alături de client încă din etapa prealabilă adresării instanței, prin analizarea actelor, consultanță cu privire la căile prin care pot fi atacate actele autorităților publice locale și centrale și ulterior, în etapa contencioasă.

Asigurări

Domeniul asigurărilor este în strânsă relație și cu reglementările din dreptul penal, în situații ce privesc, spre exemplu, accidentele rutiere soldate cu vătămări corporale.

Drept penal

Baza activității noastre este reprezentată de criminalitate economică și dreptul penal al afacerilor, atacând infracțiuni ca evaziunea fiscală și spălarea de bani, fraudele economice, infracțiunile informatice și cele privind comerțul electronic, infracțiuni privind proprietatea intelectuală.

Drept Financiar-Fiscal

Fiind conectați, în mod constant, la actualizările legislative și găsind soluții inedite, clienții noștri se pot mândri că au alături un partener care le veghează activitatea și îi sfătuiește în ceea ce privește partea financiar-fiscală a activității sale.

Proprietate intelectuală

Echipa noastră a acumulat, pe parcursul colaborărilor, o experiență vastă în probleme legate de implementarea rețelelor de franciză, înregistrarea mărcilor, asocierea unor parteneri în vederea oferirii unui pachet de franciză complet și structurat pentru dezvoltarea antreprenorilor cu dorință de afirmare pe piața afacerilor…

Drept civil

Putem afirma, fără îndoială, că în cei aproape 15 ani de experiență în domeniul juridic, ne-am confruntat cu probleme din toate ramurile dreptului civil, de aceea, echipa noastră de avocați este pregătită să vă asiste și să vă reprezinte atât în fata instanțelor…
malpraxis

Malpraxis

În toate domeniile malpraxisului liberal, fie că este medical, legal sau de alt tip, asigurăm și activități de mediere și negociere care conduc întotdeauna la cele mai bune soluții pentru toate părțile.

Dreptul construcțiilor

Avocații parteneri din cadrul Iordache și Asociații au asistat în decursul anilor mari firme de construcții, fiind alături de acestea în litigii și arbitraje importante, dar și în dezvoltarea de noi strategii și negocierea de proiecte importante.

Arbitraj

Arbitrajul a fost conceput pentru a răspunde nevoilor mediului de afaceri modern. Rolul său este ofere părților soluții juste, cu evitarea unor proceduri îndelungate și costisitoare.

Dreptul Muncii

Indiferent că aveți statutul de angajatori sau de angajati, întotdeauna există posibilitatea să vă confruntați cu probleme ce țin de domeniul dreptului muncii.

Drept Societar

Știm să ne adaptăm rapid la schimbările continue ce apar in materia dreptului societar, oferind o abordare flexibilă și eficientă.
heading icon

CONTACTEAZA-NE

    Prin completarea formularului de contact și transmiterea solicitării dvs., vă exprimați acordul ca datele cu caracter personal să fie colectate și prelucrate, în mod exclusiv, pentru a vă răspunde întrebărilor înaintate. Datele cu caracter personal colectate sunt: numele și/sau prenumele, adresa de mail, numărul de telefon. Prelucrarea datelor, introduse în formularul de contact, are loc, exclusiv, pe baza consimțământului dumneavoastră conform art. 6 alin. 1 lit. a din Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Datele pe care le introduceți în formularul de contact vor rămâne la noi până când veți solicita ștergerea sau revocarea consimțământului dvs. pentru stocare.