Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Dreptul Muncii

Indiferent că aveți statutul de angajatori sau de angajati, întotdeauna există posibilitatea să vă confruntați cu probleme ce țin de domeniul dreptului muncii. Suntem permanent alături de dumneavoastră pentru a găsi cele mai bune strategii și pentru a vă oferi solutii personalizate care să vă ajute să vă maximizati oportunitățile.

Avem o colaborare constantă cu clienți care beneficiază de expertiza noastra, precum:

  • un lanț internațional de restaurante pentru întocmirea și respectarea procedurilor de angajare a cetățenilor străini, de concediere individuală sau colectivă, negocierea/ incheierea/ modificarea/ executarea și incetarea contractelor de muncă;
  • sindicate importante pe care le reprezentăm  în fața instanțelor de judecatǎ in litigii având ca obiect recalcularea veniturilor salariale prin includerea sporurilor prevăzute de legi speciale și de către contractele colective aplicabile.