Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Drept penal

Baza activității noastre este reprezentată de criminalitate economică și dreptul penal al afacerilor, atacând infracțiuni ca evaziunea fiscală și spălarea de bani, fraudele economice, infracțiunile informatice și cele privind comerțul electronic, infracțiuni privind proprietatea intelectuală.

De criminalitatea economică sunt legate infracțiuni de corupție, care, în cele mai multe cazuri, derivă din aceasta. Am reprezentat cu succes clienți în poziții importante în stat, acuzați de luare/dare de mită, trafic/cumpărare de influență sau abuz în serviciu.

Într-o epocă marcată de modificări legislative imprevizibile în domeniul penal și fiscal, modificări ce pot crea situații de risc pentru clienții noștri, acest departament pune accentul pe prevenirea apariției unor acuzații penale prin oferirea de consultanță juridică specifică entităților comerciale în zonele de activitate ce pot prezenta un grad de risc mediu sau crescut din punct de vedere penal.

Pentru ca avocații noștri să reușească în demersurile asumate, Departamentul de drept penal a încheiat colaborări strategice cu experți din domeniul economico-financiar, din domeniul fiscal și cu psihologici specializați în detectarea comportamentului simulat și în realizare de evaluări de specialitate.