Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Arbitraj

Arbitrajul constă într-o formă privată de soluționare a disputelor. Conflictul dintre părți este supus, ca urmare a acordului acestora, soluționării de către tribunalul arbitral, format din unul sau mai mulți arbitri, care va pronunța o hotărâre obligatorie pentru părți (aceasta va putea fi atacată doar pentru motive limitate).

Arbitrajul a fost conceput pentru a răspunde nevoilor mediului de afaceri modern. Rolul său este ofere părților soluții juste, cu evitarea unor proceduri îndelungate și costisitoare.

Practicarea arbitrajului internațional în mod particular (din cauza multiplelor jurisdicții și sisteme juridice care se pot intersecta într-un singur arbitraj, din cauza regulilor specifice aplicabile) necesită o pregătire teoretică temeinică și experiență îndelungată.

Acordăm consultanță și reprezentare în privința tuturor aspectelor pe care le implică arbitrajul, de la redactarea unor clauze arbitrale adecvate intereselor clienților, la asistarea lor in alegerea tipului și locului arbitrajului, formarea tribunalului arbitral, procedura arbitrală și executarea hotărârii. Fie că este vorba despre arbitraj intern sau internațional, suntem obișnuiți să ne implicăm în cauze complexe, cu o mare miză financiară și importante din punct de vedere strategic.