Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Despre noi

Suntem o echipă de profesioniști energici, deschiși și entuziaști, pe cât de diferiți, pe atât de asemănători. Unii dintre noi sunt pasionați de implicarea în proiectele de afaceri ale companiilor pe care le consiliază, altora le place să pledeze în dosare complexe de drept penal, alții s-au specializat în soluționarea disputelor dintre societăți sau dintre acestea și autorități, dar cu toții ne simțim motivați de strânsa legătură personală pe care care o stabilim cu clienții noștri. Și asta pentru că ne-au adus împreună aceleași valori și filosofie profesională.

Abordăm fiecare proiect cu responsabilitate. Ne place să îți înțelegem situația și toate implicațiile deciziilor personale și profesionale pe care le iei. Ne interesează să îți înțelegem afacerea, specificul pieței pe care activezi, să privim în profunzime problemele cu care te confrunți, riscurile pe care le întâmpini și abia apoi să identificăm soluțiile.

Ideile tale sunt cele care inovează și transformă lumea din jurul nostru. Iar nouă ne place să te ajutăm să le transpui în realitate, să-ți arătăm ceea ce se poate face și nu să-ți înșiruim tot ceea ce nu se poate face. S-ar putea să ai surpriza să constați că suntem la fel de pasionați ca tine de afacerea ta și că îți vom oferi o viziune juridică și de business care ar putea să îți dezvolte proiectul sau, dacă îți vei dori, chiar să îl schimbe.

Suntem autentici, nu vrem să ne ascundem în spatele teoriilor juridice și nici a limbajului avocățesc. Dimpotrivă, obiectivul nostru este să simplificăm o problemă complexă printr-un raționament abil, prin care să nu pierdem din vedere nimic din ceea ce este important. Cu alte cuvinte, să reducem speța la o problematică simplă, pentru a identifica și cântări posibilitățile viabile de rezolvare.

heading icon

FORMULAR DE CONTACT

    Prin completarea formularului de contact și transmiterea solicitării dvs., vă exprimați acordul ca datele cu caracter personal să fie colectate și prelucrate, în mod exclusiv, pentru a vă răspunde întrebărilor înaintate. Datele cu caracter personal colectate sunt: numele și/sau prenumele, adresa de mail, numărul de telefon. Prelucrarea datelor, introduse în formularul de contact, are loc, exclusiv, pe baza consimțământului dumneavoastră conform art. 6 alin. 1 lit. a din Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Datele pe care le introduceți în formularul de contact vor rămâne la noi până când veți solicita ștergerea sau revocarea consimțământului dvs. pentru stocare.