Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Contencios Administrativ

Activitatea societății noastre în domeniul contenciosului administrativ se axează, în principal, pe diminuarea abuzurilor și exceselor de putere, în unele cazuri ale autorităților publice, apărarea drepturilor persoanei fizice sau juridice precum și asigurarea ordinii de drept.

În acest sens, venim în sprijinul clienților și le acordăm pârghiile necesare pentr a reasigura echilibrul situației juridice produse de către actele administrative, prin protejarea drepturilor acestora.

În anumite cazuri nu trebuie neglijată atitudinea ulterioară a autorităților publice care aleg să ignore soluțiile dispuse de către instanțele de judecată și întârzie, pe cât posibil, să apere interesele constituționale ale cetățenilor. Ne consiliem clienții să fructifice dispozițiile legale și să solicite aplicarea unei sancțiuni pecuniare pentru prejudiciarea drepturilor. Suntem alături de client încă din etapa prealabilă adresării instanței, prin analizarea actelor, consultanță cu privire la căile prin care pot fi atacate actele autorităților publice locale și centrale și ulterior, în etapa contencioasă.