Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Asigurări

Domeniul asigurărilor este în strânsă relație și cu reglementările din dreptul penal, în situații ce privesc, spre exemplu, accidentele rutiere soldate cu vătămări corporale. În aceste cazuri, asigurarea de răspundere civilă obligatorie (RCA) va acoperi toate daunele suferite de victimă.

Din experiența noastră profesională în acest domeniu, au existat și există în continuare situații în care asigurătorul, în urma intervenirii un risc acoperit printr-o poliță valabilă, refuză să plătească indemnizația de asigurare sau despăgubirea. Totodată, nu de puține ori, societățile de asigurare, deși acceptă să plătească prejudiciile cauzate de către asigurații lor pe cale amiabilă, oferă sume derizorii care nu pot acoperi daunele materiale și suferințele victimelor sau familiilor acestora.

În aceste cazuri, recuperarea prejudiciului material și moral se poate face doar pe calea introducerii unei cereri de chemare în judecată în fața instanțelor competente. Echipa Iordache & Asociații vă poate asista sau reprezenta în cazul în care calea aleasă este una civilă ori în cazul în care clientul dorește constituirea sa ca parte civilă într-un proces penal, în urma deschiderii unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă sau ucidere din culpă.