Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Dreptul construcțiilor

În situația unei negocieri sau a unei dispute în acest domeniu cu siguranță vei avea nevoie de un avocat specializat în dreptul construcțiilor. Și asta pentru că numai un avocat care este alături de constructori sau dezoltatori timp de ani de zile poate înțelege problemele specifice ale acestei industrii, riscurile pieței, punctele sensibile dintr-un contract de antrepriză, uzanțele interne și internaționale în domeniu.

De la forme specifice de contracte (cum ar fi cele FIDIC), la litigii în care se pun în discuție probleme tehnice complexe, în care se colaborează cu experți tehnici cu un înalt grad de pregătire profesională, domeniul acesta solicită o experiență aparte.

Majoritatea disputelor din domeniu apar între Contractanți și Beneficiari sau între Contractanți și Subcontractanți. În evaluarea unor astfel de cereri, trebuie studiat întregul istoric în detaliu și trebuie analizată fiecare operațiune tehnică și financiară, pentru a stabili contexul și cauzele cererii.

Avocații parteneri din cadrul Iordache și Asociații au asistat în decursul anilor mari firme de construcții, fiind alături de acestea în litigii și arbitraje importante, dar și în dezvoltarea de noi strategii și negocierea de proiecte importante.