Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Florin Zeciu

OFFICE MANAGER

Florin Zeciu

  • Office Manager
  • Email: florin.zeciu@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0745 080 720

Florin este absolvent al Academiei de Studii Economice în anul 1993, specializarea Finanțe, Contabiltate și Bănci, având o vastă experiență în domeniul financiar, de circa 25 ani. Înainte de a deveni un membru de bază al echipei noastre, el a lucrat în sistemul bancar, la începutul carierei, ulterior dezvoltându-și cunoștințele teoretice și practice în sistemul privat, în cadrul mai multor firme, având funcții de conducere.

La începutul anului 2018, acesta s-a alăturat echipei societății, principalele sale atribuții fiind specifice pregătirii sale, respectiv întocmirea de contracte cu clienții, emiterea de facturi și urmărirea încasării acestora, plata serviciilor prestate de diverși furnizori, relația cu băncile, întocmirea dosarelor lunare contabile și diverse alte servicii administrative ce țin de buna desfășurare a activității biroului.