Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Radu Cîrlan

ATTORNEY AT LAW

Radu Cîrlan

  • Attorney at Law
  • Email: raducirlan@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+4) 0747 119 911

Radu este specialistul nostru în drept penal, având o experiență de peste 15 ani. Este cel care găsește întotdeauna o soluție creativă la orice problema juridică, fiind persoana pe care ne putem baza atunci când credem că nu există niciun răspuns. El este cel care îți împinge limitele și care, prin modul său liber de a gandi, te ajută să găsești soluții inovatoare, personalizate pentru fiecare caz in parte.

Stilul său open-minded îl ajută să transforme situațiile critice într-o călătorie plină de provocări. Pasiunea lui pentru drept are la bază două componente: dragostea pentru matematică și pentru logică. Radu reușește să își păstreze luciditatea în orice situație și să găseasca cea mai buna strategie de a aborda lucrurile, păstrându-și în același timp simțul umorului.

Radu crede că pentru a fi cea mai buna varianta a ta trebuie să muncești mult, să perseverezi, să rămâi dedicat țelului tau, dar în același timp să ai curajul să îți asculți intuiția și să te bucuri de micile progrese. Nu contează dacă pierzi sau câștigi, contează ce inveți din fiecare experientă și cum te ajută asta să evoluezi. Citatul care îl reprezintă cel mai bine pe Radu este: „Ai întoteauna curajul să îți urmezi inima și intuiția. Ele știu deja ce vrei cu adevărat să devii.” – Steve Jobs

Aspecte reprezentative