Societatea civila profesionala Iordache & Asociatii este reprezentata de o echipa de avocati dedicati care nu sunt doar niste teoreticieni si practicieni ai dreptului. Suntem o echipa care gaseste solutii practice pentru nevoile Clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Competenta echipei cumuleaza Cunostintele, Abilitatile si Atitudinea necesare pentru a fi alaturi de Clientii nostri pe drumul lor catre succes.

Contacteaza-ne

Str. Uranus, Nr.103, Et.1, Sector 5, Bucuresti

Urmareste-ne

Eugen Iordache

PARTNER

Eugen Iordache

  • Partner
  • Email: eugen@iordachesiasociatii.eu
  • Telefon: (+ 4) 0742 311 499

Experiența sa include, printre altele, dreptul societar și drepul penal, acesta asigurând consiliere și reprezentare juridică în mod regulat atât companiilor, cât și persoanelor fizice la nivel național, cât și internațional, din România, Turcia, Iran, Serbia. A acționat în calitate de avocat în peste 400 de dosare penale incluzând: evaziune fiscală, infracțiuni de fraudă, crimă organizată, spălare de bani și alte infracțiuni economice.

Pe lângă cariera sa în drept, una dintre pasiunile lui Eugen este de a se implica în mod activ în consilierea directorilor executivi în vederea dezvoltării afacerii lor. Drept urmare, este implicat direct în dezvoltarea mediului de business din România din poziția de trainer în cadrul unor programe de dezvoltare personală, management, leadership ce se adresează coordonatorilor unor afaceri din București și din țară.

Este motorul care conduce această societate de avocatură, fiind considerat un mentor și un lider, nu un manager tradițional. Abordarea sa, atât în viața personală cât și în viața profesională este neconvențională și inovatoare, iar abilitățile sale de comunicare reprezinta una dintre cele mai valoroase caracteristici ale sale. Este in permanență preocupat de dezvoltarea personală și profesională. Atât clienții nostri, cât si echipa, se bazează pe sfaturile lui și pe atenția sa la detalii, atât juridice cât și de business.

În paralel cu domeniul juridic, desfășoară mai multe activități antreprenoriale, poziție care îi oferă avantajul cunoașterii, din interior, a provocărilor din mediul de afaceri.

Aspecte reprezentative